Μαγνητικός Τομογράφος

Το τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας της Ευρωδιάγνωσης Αγρινίου είναι καταρτισμένο με ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα Μαγνητικής Τομογραφίας, τον ΗΑRMONY SYNGO OPERATING 30 MT, του οίκου SIEMENS. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Μαγνητικής Τομογραφίας είναι η χρήση μαγνητικών κυμάτων και όχι ακτινοβολίας, για την τρισδιάστατη απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος. Η μέθοδος είναι ακίνδυνη σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, σε περιπτώσεις βρεφών, αλλά και εξεταζόμενων που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία.

Εκτός των κλασικών εξετάσεων, ο Μαγνητικός Τομογράφος εκτελεί και τις εξής εξειδικευμένες εξετάσεις:

  • Μαγνητική Αγγειογραφία για τον έλεγχο των αγγείων του εγκεφάλου, του τραχήλου και άλλων περιοχών του σώματος, με ή χωρίς τη χρήση σκιαγραφικού μέσου.
  • Μαγνητική Χολαγγειογραφία.
  • Μαγνητική Ουρογραφία για τον πλήρη έλεγχο του ουροποιητικού συστήματος.
  • Τεχνική Diffusion για την πρώιμη διάγνωση εγκεφαλικών επεισοδίων, τον εντοπισμό και τον υπολογισμό της έκτασης της εγκεφαλικής βλάβης.

Εμπιστευθείτε το τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας της Ευρωδιάγνωσης Αγρινίου, για τις εξετάσεις σας.Όλες οι εξετάσεις γίνονται σε σύγχρονο μαγνητικό τομογράφο, με ειδικό λογισμικό.Στόχος μας, η παροχή των πλέον αξιόπιστων αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά, όλες οι εξετάσεις του Μαγνητικού Τομογράφου:
Μαγνητικός τομογράφος

 

Μαγνητικός Τομογράφος

Μαγνητικός Τομογράφος