Μικροβιολογικές Εξετάσεις

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Ευρωδιάγνωσης Αγρινίου στεγάζεται στον 2ο όροφο του κτιρίου του διαγνωστικού μας κέντρου. Στελεχώνεται από έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Έχουμε σύμβαση με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, προς διευκόλυνση όλων των εξεταζόμενων. 

Καθημερινά, στην Ευρωδιάγνωση πραγματοποιούνται αιμοληψίες από τις 7:30 έως τη 13:30. Η παράδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, αν το επιθυμεί ο πελάτης, μπορεί να γίνει κατ’ οίκον, με προ-συνεννόηση για τον τόπο και το χρόνο.

Το εργαστήριό μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, όπως τον αιματολογικό αναλυτή SYSMEX XS-1000i, για την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών. Έτσι, το μικροβιολογικό μας εργαστήριο, στο Αγρίνιο, με το εξειδικευμένο προσωπικό του και το σύγχρονο εξοπλισμό του, μπορεί να σας εξασφαλίσει την απόλυτη υποστήριξη σε ό,τι αφορά την πρόληψη και τη σωστή διάγνωση πιθανών προβλημάτων υγείας. Η κατάλληλη βέβαια προετοιμασία του ασθενούς, αλλά φυσικά και οι συνθήκες της αιμοληψίας συμβάλλουν στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Επί παραδείγματι, νηστεία 12-14 ώρες, πριν την αιµοληψία, είναι απαραίτητη για τον αξιόπιστο προσδιορισμό των επιπέδων των τριγλυκεριδίων και της χοληστερόλης. Για την εξέταση, επίσης, του σακχάρου συνιστάται να είστε νηστικοί για τουλάχιστον 8 ώρες πριν την αντίστοιχη αιμοληψία.

Στο μικροβιολογικό εργαστήριο της Ευρωδιάγνωσης Αγρινίου λειτουργούν τα εξής τμήματα:

  • Μικροβιολογικό
  • Βιοχημικό
  • Ορμονολογικό
  • Ανοσολογικό
  • Αιματολογικό